De stad Oostende wil het woonhuis van James Ensor restaureren en opnieuw openstellen voor bezoekers. Bij het project hoort ook een nieuw, laagdrempelig bezoekerscentrum over leven en werk van de schilder.

Wij nemen de research voor onze rekening, schrijven de teksten en coördineren en redigeren de vertalingen. Daarnaast sturen we ook onderaannemers aan wat betreft de inhoudelijke aspecten van de opdracht – met name de multimediaontwikkelaars en de bouwers van de opstelling.

  • In samenwerking met productiehuis Madoc
  • Oplevering: herfst 2020

 

Volledige portfolio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s