Een oud streekmuseum in Axel (NL) verhuisde naar een nieuwe locatie: twee genoveerde historische panden, omgeven door een ruime nieuwbouw. De museumopstelling werd grondig gemoderniseerd.

Wij deden de research, schreven de teksten (museumteksten en filmscenario’s), ontwikkelden een kinderparcours en begeleidden de beeldredactie.

  • In samenwerking met productiehuis Madoc
  • Open sinds maart 2015

 

Volledige portfolio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s