‘Museale inhoud omzetten in tekst, en dat in een verstaanbare taal, is een opdracht die je niet aan om het even welke copywriter kan geven. Laat ons eerlijk zijn, het is niet meteen een cadeau. En toch zijn er mensen die dat kunnen. Die het herschrijven bovendien met grote passie doen en die je teksten terugsturen met een groot lint rond.
Virtuoze taal in geschenkverpakking, dat is wat je krijgt van Geert en Wim (Heyvaert&Jansen).

Wij van productiehuis Danse La Pluie hebben de voorbije jaren al dikwijls een beroep mogen doen op de diensten van dit schrijversduo. Op elke samenwerking blikken we met plezier terug. En we vroegen veel, soms te veel. Humor stoppen in historische overzichten, bijvoorbeeld, zonder de feiten geweld aan te doen. Als je het resultaat daarvan wil zien, moet je maar eens gaan kijken naar Cinema Vauban in het Yper Museum. Wij buigen graag voor het talent van deze taalprofessionals en kijken uit naar verdere samenwerking.’

Danse la pluie is het productiehuis van Kathy Holvoet en Klaus Verscheure. Het maakt films en animatiefilms voor allerlei opdrachtgevers, vooral uit de museale sector.

 

Alle referenties